PPS Netwerk Nederland

 

Workshop Circulair Bouwen in de Zorg: in 5 stappen naar haalbaar project - 28 Maart 2018

Veel zorginstellingen hebben te maken met verouderd zorgvastgoed en zijn op zoek naar slimme en efficiƫnte routes om nieuwe en vooral duurzame huisvesting te realiseren. Echter wordt duurzaamheid vaak gezien als een initiatief waarbij grote financiƫle investeringen noodzakelijk zijn. Maar is dat wel zo? Zijn er nu echt goede voorbeelden van zorginstellingen die binnen hun huidige budget maximale kwaliteit en waarde voor hun verouderde huisvesting hebben kunnen realiseren waarbij de gezondheid van de client centraal staat? En zijn er mogelijkheden om echt duurzame huisvesting herontwikkeling toe te passen op bestaande panden (zonder eigenaar te zijn)? Wat is hierin de rol van corporaties en beleggers?

Op verzoek van vele zorginstellingen, organiseert PPS Netwerk Nederland i.s.m. re-born doorlopend workshops waarbij zorginstellingen de mogelijkheid hebben een eigen casus in te brengen. Hierin brengen wij in kaart:
- Wat zijn de te nemen stappen van ambitie naar uitvoering?
- Hoe kun je je opgave financieel haalbaar maken
- Wat de (on)mogelijkheden zijn om het eigendom van uw vastgoed over te dragen aan risicodragende ontwikkelaars

Bent u als zorginstelling, onderwijsinstelling of gemeente benieuwd naar waar voor uw opgaven de grootste kansen liggen voor circulair bouwen en wat u aan kwaliteit en geld kunt behalen t.o.v. traditioneel bouwen, stuurt u dan een email naar info@ppsnetwerk.nl o.v.v. Workshop Circulair Bouwen.

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra