PPS Netwerk Nederland

 

Werkconferentie Samen werken aan de woningmarkt - 25 april 2018, Amersfoort

Tot 2040 moeten er naar schatting 1 miljoen woningen in Nederland worden gebouwd. Intussen verandert de samenleving en het woonpanorama sneller dan ooit. Ontwikkelingen zoals vergrijzing, de veranderende relatie tussen wonen en zorg, marktwerking, communitywonen, verduurzaming en een groeiend kloof tussen stad en platteland zijn zaken waarvoor beleidsmakers zich geplaatst zien. Kortom, de regionale woonagenda is actueler dan ooit en zal hoog op de agenda staan tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Het vraagt om een andere aanpak van plannen maken en bouwen en een nieuwe rol van opdrachtgeven om hier goed op in te spelen. Maar wat vraagt dit precies van gemeenten en provincies, hoe gaan nieuwe plannen eruit zien, wat is er voor nodig deze te realiseren en met welke partijen gaat men samenwerken? Op 25 april 2018 (dit is de verplaatste bijeenkomst van 6 februari) organiseren Twynstra Gudde en Platform31 i.s.m. PPS Netwerk Nederland, BouwregieNetwerk, NEPROM en BPD een werkconferentie om in te gaan op bovenstaande vragen.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor beslissers uit het publieke en private domein (ontwikkelaars en beleggers, gemeenten, provincies en woningcorporaties).

Klik hier voor het programma en aanmelding

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra