PPS Netwerk Nederland

 

Kennisdag: Geïntegreerde contracten voor gemeentelijk vastgoed - 12 september 2017 Borne

De verbouw en nieuwbouw van gemeentelijke vastgoed wordt steeds meer via geïntegreerde contracten (o.a. DBM, DBFM en DBMO) aanbesteed. In een PPS/DB(F)MO context wordt een andere manier van samenwerken met de opdrachtgever en de consortiumleden verwacht en wellicht ook intern bij de gemeentelijke organisaties. Dit vraagt om een gedegen voorbereiding waarin een aantal stappen essentieel zijn voor een succesvol PPS project.

Tijdens deze Kennisdag o.l.v. docenten/ervaringsdeskundigen zullen we in een aantal stappen/blokken de voorbereidingsfase t/m realisatiefase van geïntegreerde contracten doorlopen. Deze stappen moeten ervoor zorgen dat de professionals zich beter bewust worden van de nieuwe context en wat die context van hen verlangt aan kennis, inzicht, houding en gedrag.

Bent u als opdrachtgever (o.a. provincie. gemeente, onderwijsinstelling, zorginstelling of waterschap) benieuwd naar het toepassen van geïntegreerde contracten voor uw eigen opgaven en wat dit inhoudt voor uw eigen organisatie? stuurt u dan een email naar laura.vellekoop@ppsnetwerk.nl

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra