PPS Netwerk Nederland

 

Rijksvastgoedbedrijf in dialoog met drie consortia voor Kazerne Vlissingen

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat in dialoog met drie consortia voor de realisatie van de nieuwe Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne in Vlissingen. Het winnende consortium is verantwoordelijk voor ontwerp, bouw en 25 jaar onderhoud en beheer. Ook de financiering (F) van dit alles valt onder het contract.

De drie consortia zijn SPV Bestevaer i.o. (met o.a. Denys), MAKZ B.V. i.o. (met o.a. Macquarie Corporate Holdings Pty Limited) en SPV Consortium BESIX-EPICO i.o. (met o.a. N.V. Besix S.A. en Facilicom Solutions B.V.) Klik hier voor samenstellingen van deze consortia. Een vierde consortium dat zich had aangemeld is afgevallen.

De afzonderlijke gesprekken met de drie consortia star`ten dit najaar. De gunning aan één consortium is gepland begin 2019. De volledige bezetting van de kazerne staat voor begin 2022 gepland. De nieuwe kazerne in Vlissingen moet werk- en verblijfruimte bieden aan 1.800 militairen, in het bijzonder van het Korps Mariniers. De kazerne zal de huidige marinierskazerne in Doorn vervangen.

PPS Netwerk Nederland en Rijksvastgoedbedrijf, 1 juni 2017

PPS potentie van uw project? Vraag een Quick Scan aan!