PPS Netwerk Nederland

 

Inschrijving PPS Conventie 2018 - 30 mei (Ministerie van IenW, Den Haag) geopend!

Op 30 mei organiseren wij de ’PPS Conventie 2018’ in het vernieuwde (PPS) Rijkskantoor aan de Rijnstraat te Den Haag. Voorheen stond deze dag bekend als de ’PPS Praktijkdag’ waar we inmiddels 6 edities van hebben georganiseerd op de Kromhout Kazerne in Utrecht. Het thema dit jaar is: Visies op de nieuwe economie, andere opgaven, rollen en echte verduurzaming.

In de ochtend hebben wij keynote-sprekers waaronder Pim van den Berg (gedeputeerde Provincie Utrecht) en Rob van Wingerden (CEO BAM). Wij bieden u een mini MBA aan op het gebied van samenwerken (i.s.m. Nyenrode Business Universiteit, Erasmus Universiteit en de TU Delft). En in de middag kunt u kennisnemen van allerhande PPS praktijkvoorbeelden, gepresenteerd door opdrachtnemers en opdrachtgevers samen.

Ca. 200 publieke en private executives zullen elkaar deze dag ontmoeten om met elkaar ervaringen uit te wisselen. De inschrijving is inmiddels geopend en het ziet er naar uit dat wij net zoals afgelopen jaren vroegtijdig volgeboekt zullen zijn. Wij raden u daarom aan zich snel aan te melden.

Klik hier Meer informatie over het programma en inschrijving

PPS Netwerk Nederland, 6 april 2018

PPS potentie van uw project? Vraag een Quick Scan aan!