PPS Netwerk Nederland

 

Conflictresistente samenwerking met mijn projectpartners: Wat vooraf doen om faalkosten achteraf te voorkomen?

Samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in geïntegreerde opgaven vraagt om extra aandacht. Interpretatieverschillen, dilemma’s of andere vormen van conflict, bijvoorbeeld door onverwachte omstandigheden in de omgeving of een verandering in de aansturing van achterliggende organisaties, liggen immers op de loer. Daarom is het van belang te weten hoe te handelen om de samenwerking gedurende de looptijd fris te houden en tijdverlies, stagnatie en faalkosten te voorkomen. Maar hoe creëer je een omgeving waarin dit gerealiseerd wordt?

De Academie voor Samenwerken (een initiatief van PPS Netwerk Nederland) verzorgt op 23-24 januari en op 7 februari 2018 de opleiding Managen van Conflicten waarin u leert wat u vooraf kunt doen om een conflictresistente samenwerking te organiseren met uw projectpartners om hoge faalkosten achteraf te voorkomen.

U leert in een 24-uurssessie (23-24 januari) en een tweede cursusdag (7 februari) alle relevante (psychologische, bestuurskundige en juridische) aspecten en krijgt een praktisch handelingsrepertoire waarmee u morgen aan de slag kunt.

Het programma is bedoeld voor professionals uit zowel de publieke als private sector, zoals contractmanagers, projectmanagers, projectdirecteuren en leden van IPM-teams.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding.

Deelnemende partijen aan onze opleiding(en) zijn o.a.: Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, Ministerie van Defensie, FM Haaglanden, RIVM, Provincie Utrecht, Provincie Gelderland, Gemeente Amsterdam, Gemeente Zoetermeer, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Politie Dienstencentrum, Hoogheemraadschap Delfland, Antea Group, Siemens, VolkerInfra, BAM, Strukton, APPM, ICS Adviseurs….

PPS Netwerk Nederland, 5 december 2017

PPS potentie van uw project? Vraag een Quick Scan aan!