PPS Netwerk Nederland

 

College PPS 31 oktober: Wat te leren van de landen om ons heen en de VS? met gastdocent Geert de Wulf

Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers die leiding geven aan samenwerkingsverbanden / betrokken zijn bij integrale contractvormen (van DB tot DBFMO) in de bouw- en infrasector

De Collegereeks Publiek Private Samenwerking geeft opdrachtgevers en opdrachtnemers inzicht in de werking van samenwerkingsprocessen en verbreedt uw kijk op de PPS praktijk. Het programma wordt u aangeboden en verzorgd door Professionals in PPS (een initiatief van PPS Netwerk Nederland) in samenwerking met prominente gastdocenten van gerenommeerde binnenlandse en buitenlandse universiteiten.

Op 31 oktober as. (16.30-20.30, De Kosmos, Zeist) organiseren wij het laatste college van dit jaar. Het thema is Inspiratie over Samenwerking: wat te leren van de landen om ons heen en de Verenigde Staten? Gastdocent is Hoogleraar Geert de Wulf (Universiteit Twente).

PPS is niet alleen in Nederland een fenomeen. Ook al is de context t.a.v. wetgeving, cultuur en de rol van de overheid en markt in elk land anders, het is goed om te leren van lessen uit het buitenland om te kijken hoe ‘best practices’ naar de Nederlandse context vertaald kunnen worden. Belangrijk is om stil te staan bij strategische overwegingen alsmede de voorwaarden voor succes. U krijgt tijdens dit college praktische tips en handvatten aangereikt die u direct de volgende dag kunt toepassen.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding. Voor dit college zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

PPS Netwerk Nederland, 9 oktober 2017

PPS potentie van uw project? Vraag een Quick Scan aan!