PPS Netwerk Nederland

 

Interactieve opleiding 'Managen van Conflicten' - 23-24 januari en 7 februari 2018, Driebergen

PPS-projecten in allerlei vormen (niet alleen DBFM(O)) kenmerken zich o.a. door integrale dienstverlening, lange looptijden en complexe omgevingen. Dit maakt het noodzakelijk om de samenwerking, aan het begin maar vooral ook gedurende de looptijd, in optimale vorm te houden. Op het moment dat zich onverhoopt interpretatieverschillen, dilemma’s of andere vormen van conflict voordoen, bv door onverwachte omstandigheden in de omgeving of een verandering in de aansturing van achterliggende organisaties, is het van belang te weten hoe te handelen om de samenwerking goed te houden en tijdverlies, stagnatie en kosten te voorkomen. Maar hoe creëer je een omgeving waarin dit gerealiseerd wordt?

Tijdens deze opleiding van de Academie voor Samenwerken (een initiatief van PPS Netwerk Nederland) leert u wat u vooraf kunt doen om een conflictresistente samenwerking te organiseren met uw projectpartners. U leert in een 24-uurssessie en een tweede cursusdag alle relevante (psychologische, bestuurskundige en juridische) aspecten en krijgt een praktisch handelingsrepertoire aangereikt waarmee u morgen aan de slag kunt.

Het programma is bedoeld voor professionals uit zowel de publieke als private sector, zoals contractmanagers, projectmanagers, projectdirecteuren en leden van IPM-teams.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding.

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra