PPS Netwerk Nederland

 

Eéndaagse training: Concurrentiegerichte Dialoog en Onderhandelingstechnieken - 29 november, Driebergen

De tijd dat de prijs de enige en doorslaggevende factor was bij het binnenhalen van vastgoedprojecten is al lang voorbij. Naast uitgebreide EMVI-criteria, kwalitatieve documenten zoals een projectmanagementplan of een visie op duurzaamheid, maken ook presentaties en individuele interviews met de tenderteamleden steeds vaker onderdeel uit van het selectieproces.

De concurrentiegerichte dialoog is in het kader hiervan een specifieke procedure die steeds vaker wordt ingezet voor de realisatie van regionale (vastgoed)projecten waarbij de opdrachtgever (bijvoorbeeld een gemeente, waterschap of provincie) volop inzet op innovaties, risicobeheersmaatregelen en echte partnerships met de opdrachtnemer. Voor veel publieke en private professionals in de bouwsector is dit echter nog geen gesneden koek.

Daarom organiseert PPS Netwerk Nederland op 29 november 2018 (09.00-21.00, Landgoed de Horst, Driebergen) een ééndaagse training met een aantal toonaangevende docenten van o.a. Nyenrode Business Universiteit. Het programma is bedoeld voor o.a. inkoopadviseurs en projectleiders/managers (van zowel (de)centrale overheden als opdrachtnemers (o.a. aannemers en adviseurs) die zich willen bekwamen in de vaardigheden als onderhandelaar en in de concurrentiegerichte dialoog tijdens integrale aanbestedingen van vastgoedopgaven.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding.

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra