PPS Netwerk Nederland

 

Deelnemers

PPS Netwerk Nederland is een initiatief van diverse partijen welke hieronder vermeld staan. De samenstelling is zo breed dat we momenteel reeds het gehele spectrum kunnen afdekken, van procesmanagement naar financiering, van bouwen tot facility management. Inmiddels heeft ook een aantal publieke partijen toegezegd deelnemer te worden, logisch want de beste PPS is die waarbij voor zowel de publieke- als de private partijen meerwaarde via het bereiken van gezamelijke doelstellingen wordt gerealiseerd.

De private partijen komen elkaar rondom PPS projecten tegen binnen consortia maar staan soms ook als concurrenten tegenover elkaar. Ze zijn deelnemer aan PPS Netwerk Nederland omdat ze allemaal geloven in de potentie van PPS, betrokken zijn en graag actief kennis en ervaring aan publieke partijen ter beschikking willen stellen. Daarmee worden uiteindelijk meer PPS-en gecreƫrd en aldus kansen voor publieke- en uiteindelijk dezelfde private partijen.

Voor aspirant deelnemers aan PPS Netwerk Nederland hebben wij een informatiepakket. Vraag het aan via info@ppsnetwerk.nl of bel ons op 030-3039760