PPS Netwerk Nederland

 

Collegereeks PPS (in de geest van de Marktvisie) - 31 oktober 2017

In navolging van een reeks succesvolle opleidingen/college’s in 2016 organiseren wij dit jaar de Collegereeks Publiek Private Samenwerking (in de Geest van de Marktvisie.) Deze reeks geeft opdrachtgevers en opdrachtnemers inzicht in de werking van samenwerkingsprocessen en verbreedt uw kijk op de PPS praktijk. Het programma wordt aangeboden en verzorgd door Professionals in PPS i.s.m. prominente gastdocenten.

Het vierde college vindt plaats op 31 oktober 2017 (16.00-20.00 in Zeist) en heeft als thema: Inspiratie over Samenwerking: Wat te leren van de landen om ons heen en de U.S. Gastdocent is Geert Dewulf (Stanforf University en Universiteit Twente). Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding.

Deelnemers aan deze college’s/opleidingen zijn:
Provincie Noord-Holland, Provincie Overijssel, Provincie Gelderland, Gemeente Amsterdam, Gemeente Heerlen, Hoogwaterbescherming, Zuyd Hogeschool, Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat, Ministerie van BZK, FM Haaglanden, Ministerie van Veiligheid en Justitie, BAM, Strukton, Aveco de Bondt, ISS, Sweco, Antea Group, Arcadis, Balance…..

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra