PPS Netwerk Nederland

 

'Belevingssessies' MBA Public & Private 23 augustus en 4 oktober 2017 - Nyenrode Universiteit, Breukelen

Nyenrode organiseert op 23 augustus en 4 oktober 2017 Belevingssessies waarin actuele onderwerpen vanuit Modulair MBA Public & Private centraal staan. Tijdens deze sessies maakt u kennis met de MBA staf, alumni en huidige deelnemers. Daarnaast neemt u deel aan een interactief proefcollege van één van onze kerndocenten. Op woensdag 23 augustus geeft Prof. Dr. Bert Kersten een inkijk in zijn module ‘Bedrijfsprocessen en ICT’. Deze module beoogt deelnemers inzicht te verschaffen in de bedrijfsprocessen en -ketens in de eigen organisatie en de wijze waarop ICT bedrijfsprocessen kan ondersteunen, waardoor deze betrouwbaarder, efficiënter en effectiever kunnen worden.

Aanmelden
U kunt zich als publieke en private organisatie hiervoor gratis aanmelden via de website van Nyenrode. Klik daarvoor hier Relaties van PPS Netwerk Nederland zijn daar ook van harte welkom. Het totale modulenaanbod en startmomenten kunt u hier vinden.

MBA Publiek en Privaat van Nyenrode Business Universiteit
In de Programmaraad van Modulair MBA Publiek en Privaat zitten o.a. Jose Lazeroms (lid RvB UWV), Ronald Paul (Directeur Infrastructuur & Maritieme Zaken, Havenbedrijf Rotterdam) en Harry Sterk (Directeur PPS Netwerk Nederland) die tevens voorzitter is van de Programmaraad.

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra