PPS Netwerk Nederland

 

24-uursopleiding 'Woninginvesteringen versnellen in Nederlandse steden' - 2 en 3 oktober, Landgoed de Horst, Driebergen

De Nederlandse woningmarkt ziet zich geplaatst voor een groot aantal uitdagingen. De betaalbaarheid van sociale huurwoningen is problematisch aan het worden. Het vrije sector huursegment is te klein om aan de marktvraag te kunnen beantwoorden. De markt van de koopwoningen wordt minder toegankelijk, er is sprake van segregatie etc. De vraag naar woningen stijgt en het aanbod loopt daarmee niet in de pas met onbetaalbaarheid van het aanbod als gevolg.

Al met al is er dus sprake van een mismatch en tijd voor een reset. Beleggers hebben aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in Nederlandse woningbeleggingen maar hoeveel geduld hebben zij nog? Noodzaak dus om als stad of regio niet meer af te wachten maar nu in actie te komen.

Tijdens deze 24-uurs opleiding (2 en 3 oktober, Landgoed de Horst, Driebergen) krijgt u niet alleen een overzicht van de laatste trends op het gebied van woninginvesteringen maar leert u hoe een lange termijn visie op uw stad en gebied er uit dient te zien in een ‘taal’ en prioritering die begrijpelijk/logisch is voor beleggers. De opleiding stelt u in staat om voortaan direct met beleggers en investeerders in contact te treden over concrete belegging-/investeringsmogelijkheden voor hen, omdat u exact inzicht heeft in wat uw stad/gebied aan sterke investeringsmogelijkheden biedt.

Deelnemers aan deze opleiding zijn o.a. Gemeente Nijmegen, Gemeente Zaanstad, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Tilburg, Gemeente Sliedrecht en Provincie Noord-Holland.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding.

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra