PPS Netwerk Nederland

 

24-uursopleiding 'Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers die in één keer goed willen samenwerken met UAV-gc contracten' - 12-13 juni 2018, Landgoed de Horst Driebergen

24-uurs interactieve opleiding - 12-13 juni 2018, Landgoed de Horst, Driebergen

‘Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers die in één keer goed willen samenwerken met UAV-gc contracten’

Werken met geïntegreerde contractvormen zoals UAV-gc is alleen succesvol als opdrachtgevers en opdrachtnemers (in consortia) in staat zijn goed met elkaar samen te werken. Zij worstelen echter, binnen UAV-gc, vaak met het vinden van de juiste balans tussen contract en relatie. Hoe creëer je die goede samenwerking waarin je elkaar echt vertrouwt? Hiervoor is inzicht en kennis nodig over de werking van UAV-gc, de psychologie van het samenwerken en het organiseren van een betekenisvol proces waartoe alle partijen zich verbinden.

De Academie voor Samenwerking (een initiatief van PPS Netwerk Nederland) herhaalt wegens succes deze 24-uursopleiding die ingaat op hoe je de samenwerkingsomgeving creëert die past bij UAV-gc contracten. U leert alle relevante aspecten en krijgt een praktisch handelingsrepertoire waarmee u morgen de samenwerking adequaat kan inrichten en managen op een manier die de belangen van alle betrokkenen veiligstelt.

Het programma is bedoeld voor contractmanagers, procesmanagers, IPM teammanagers, techniekmanagers en anderen die met deze contractvormen te maken hebben of krijgen. Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding:

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra