PPS Netwerk Nederland

 

24-uursopleiding: ‘Samenwerking vanuit het perspectief van uw samenwerkingspartner’ op 27 en 28 maart 2018 Driebergen

Goed kunnen samenwerken is geen ‘nice to have’ vaardigheid meer maar een ‘need to have’. Zeker in de complexe wereld van nu, waarbij technologieën zich razendsnel ontwikkelen en de duurzaamheidsambities alsmaar groter worden. Snelle, flexibele oplossingen zijn vereist, waarbij we van een focus op product naar een focus op relatie gaan. Hierbij is het van groot belang te begrijpen wat uw samenwerkingspartner beweegt: hoe werkt hij/zij graag samen met projectpartners, waar liggen de voorkeuren en op basis waarvan maakt hij/zij beslissingen?

Als we een nieuwe manier van samenwerken willen ontwikkelen die goed aansluit bij de ontwikkelingen en complexe opgaven van vandaag en morgen, moeten we onze partners zó leren kennen - en zij ons - dat we gebruik kunnen maken van elkaars sterke punten om efficiëntie, voorspelbaarheid en transparantie te vergroten en faalkosten en doorlooptijden vóór te zijn.

De Academie voor Samenwerken (een initiatief van PPS Netwerk) herhaalt wegens succes de 24-uursopleiding ‘Samenwerking vanuit het perspectief van uw samenwerkingspartner’ op 27 en 28 maart 2018. Tijdens de opleiding maakt u, door letterlijk op de stoel van de ander te gaan zitten, kennis met de wereld van uw beoogde samenwerkingspartners. U leert o.a. over de mechanismes en verbindende factoren en belangen en krijgt inzicht in de succesfactoren van een goede samenwerking.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding.

Deelnemende partijen aan onze opleiding(en) zijn o.a.: Rijksvastgoedbedrijf, Ministerie van Defensie, FM Haaglanden, RIVM, Provincie Utrecht, Provincie Gelderland, Provincie Noord-Holland, Wageningen Universiteit, Universiteit Maastricht, Gemeente Amsterdam, Gemeente Heerlen, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Politie Dienstencentrum, Antea Group, ABC Nova, APPM, BAM, Compass Group, HOMIJ Technische Installaties, ICS Adviseurs, Siemens, Strukton….

PPS potentie van uw project?
Vraag een Quick Scan aan!

PPS Kennisbank
Registreer u nu

Op de hoogte blijven?
Aanmelden nieuwsbrief

PPS potentie van uw infra project?
PPS4infra